top of page

Questions and Answers

Public·29 members

Ies Pe Poarta Inchisorii !!TOP!!


Un schimb de prizonieri se desfîșoară sâmbătă între Rusia şi Ucraina, a anunţat televiziunea de stat rusă, difuzând imagini cu autocare care ies pe poarta închisorii Lefortovo din Moscova, informează AFP.
Ies Pe Poarta InchisoriiPregătirile pentru schimbul de prizonieri dintre Ucraina și Rusia au început sâmbătă dimineața, potrivit unui anunț făcut de televiziunea de stat rusă, care a difuzat imagini cu autocare ce ies pe poarta închisorii Lefortovo din Moscova, potrivit AFP, preluată de Agerpres.


McMillan a scos pantaloni lungi kaki din rucsac, similari cu cei ai gardienilor. Schimbarea planului a presupus ca McMillan să-şi adune curajul pentru a ocoli marginea închisorii înainte de a ieşi pe poarta principală. Cheia acestei scăpări nebuneşti era o umbrelă pe care o pusese în geantă.


Tot mai mult în ultima vreme se discută despre o Lege a amnistiei plecând de la realitatea aglomerării din penitenciarele din România. Acest subiect nu este deloc nou, aşa cum s-ar crede şi nici un scenariu al PSD aşa cum susţin o serie de politicieni. Numărul mare de deţinuţi din penitenciare a fost folosit drept argument de politicienii de la USL pentru a promova Legea amnistiei încă din 2013. Deşi iniţiatorii optau pentru graţierea colectivă, niciunul nu şi-a pus însă problema reintegrării celor care ieşeau din penitenciare. În contextul unei creşteri anuale a numărului de deţinuţi care se reîntorc în penitenciare, atât psihologii cât şi societatea civilă îşi pun mai multe întrebări: În primul rând de ce odată ieşiţi pe poarta Penitenciarului foştii deţinuţi ajung să se întoarcă de unde au plecat? Ce face statul ca să reducă riscurile şi costurile recidivei? Care sunt oportunităţile pentru un deţinut după ce a trecut poarta penitenciarului? Şi cum încearcă România să îi reintegreze pe cei ieşiţi din penitenciare? 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page